Přání

Přání

Anotace: to co bych si ted ze vseho nejvic prala ..

Mít tak vrbu a smět jí říci,
jak moc mě bolí a píchá v srdci.
Vyslovit jí tajné přání,
o kterém ty nemáš zdání.

Proč mé city jsou v ledových dobách,
a proč má krása za bezesných nocích uvadá ?
Nemyslím, že žádám příliš,
chci jen trochu péče a pocit, že mě vidíš.

K čemu jsou tvá slova lásky,
když nic z nich nedostávám, bez nadsázky.
Jen jednou chci splnit přání,
za světla, tmy a šera cítit dotek našich dlaní.
Autor Nykyta, 20.01.2008
Přečteno 263x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, pennywise
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí