Hvězdám

Hvězdám

Anotace: Světu 1

Sbírka: Světu 1

Mám sen, co se ve mě rodí
ten sen co Ti dám
jít za Tebou, plout lodí
Jít za Tebou ke hvězdám.

Mám sen, co ve mě zmírá
Snad kousek srdce mám
mě zbývá už jen víra,
když prchám ke hvězdám.

Mám sen a nevím proč
zdá se mi, když jsem sám
"Skoč z okna chlapče skoč!
půjdeš ke hvězdám"
Autor Honzeek22, 21.01.2008
Přečteno 312x
Tipy 5
Poslední tipující: Ele...r, toužím.jít.dál, Jiparo, Natálie T.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí