Jak volá nebe

Jak volá nebe

Anotace: andílku maličký?..

Jak volá nebe,
andílku maličký?
Jak vyzvalo Tebe?
Pělo Ti písničky?

Pověz mi prosím, andílku malý,
jsi tam rád?
A jak křídla Ti dali?
Smím se vlastně ptát?

Povídej, andílku můj,
září i tam Tvé oči radostí?
Máš opět na tváři ten úsměv svůj,
co vždy mne dokázal zbavit všech starostí?

Andílku maličký,
pamatuješ si mne? Maminku?
Vyzvánějí ti oblíbenou ukolébavku zvonečky?
Sladké sny, maličký, posílám pusinku..
Autor Adie.80, 21.01.2008
Přečteno 283x
Tipy 7
Poslední tipující: Nijura, Simísek, Petbab, Martanka, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Žasnu,jak někdo dokáže něco tak nádhernýho vymyslet

10.02.2008 12:20:00 | Nijura

Souhlasím, že je to sladká básnička...pohlazení posílám

21.01.2008 16:41:00 | toužím.jít.dál

Velmi sladká a droboučká báseň, mám jistou myšlenku.

21.01.2008 16:13:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí