Neumím

Neumím

Anotace: Takové básně vznikají, když člověk přichází o kamarády, které má rád a o které přijít nechce... :O(

Neumím žít jenom z lásky
A neumím nic nenávidět
Neumím skrývat svoje vrásky
A neumím se za ně stydět

Neumím psát básně
A neumím skrývat svůj názor
Neumím se chovat krásně
A neumím jít pravdě za vzor

Neumím se chovat k přátelům
A neumím rozdávat životní rady
Neumím říct "super" zhuleným raperům
A neumím se k nim postavit zády

Tak tohle všechno,
a ještě mnohem víc,
tohle já neumím
a víc už vůbec nic.

.
.
.

Bolest v srdci znaveném,
však svědomím jsem nevinný.
Házej po mě kamenem,
až ty kdo jsi bez vinny!
Autor Sigurd II., 23.01.2008
Přečteno 370x
Tipy 10
Poslední tipující: ejwo, Radushka, Ariella13, Tymi14, excited, Ahimsa, jesterka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nikdo není bez viny... ani já :(

24.01.2008 22:19:00 | excited

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí