...Zavírám...

...Zavírám...

Anotace: za námi

Touha Tvá se ke mě sklání,
já z povzdálí slyším tiché vzlyky,
když srdce mé teď uzavírá
za starým všechny kliky.

A Múza sedí na promodralých kolenou,
počítá střípky z lásky.
Co zbylo ze mě, z nás dvou?
Ubohé zbortěné trosky...

Nebo

kamínky a oblázky z bláta.
Sametová něha se roztrhala
a do propasti našich skel a trnů
nás po kousíčcích poskládala.

Mé kapky rosy na řasách
pomalu solí pálí rány
a s další poslední cigaretou
vší silou zavírám brány...

(i ty k Tvému srdci)
Autor Sukuba, 25.01.2008
Přečteno 303x
Tipy 6
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, Traci, toužím.jít.dál, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně vjádřené, zavřeš jednu "kapitolu" života a nová může začít a utřít Tvé slzy...

26.01.2008 10:01:00 | toužím.jít.dál

Kéž by ty kapky rosy na řasách byly lékem na ty rány ... živou vodou.

25.01.2008 20:41:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí