nechci, už nechci

nechci, už nechci

Anotace: -TAK ŽÍT

Nechci, už nechci
-TAK ŽÍT-

dva
(zatím)

kolik myslíš že jich ještě bude?

Miluju tě,
ale nemůžeš mi pořád
ODPOUŠTĚT

věrnost
-jak hezky to zní

těžká zkouška
(ale když miluješ?)

tolik bolí
-když to zas udělám

jsem hloupá
hloupá

HLOUPÁ!!!

nechci tak žít
s tím,
že mi to znovu odpustíš

-nevím co mám-

MILUJEŠ MĚ

mě....
a já tě NIČÍM

teď a potom
pořád věříš že začnem znovu

miluju tě

zeptáš se alespoň
komu jsem dala tělo i duši?
(jako se ptáš vždycky)

ale víš že má duše je s tebou

nechci tak žít

nechci to udělat přísahám

hvězdy z nás padaj dolů
a my jdeme proti proudu a proti všem
miluješ mě
miluju tě

-na jiném přece nezaleží-
(dle tvých slov)
Autor Sukuba, 26.01.2008
Přečteno 222x
Tipy 6
Poslední tipující: její alter ego, Ishtar, Psavec, qpal, Traci
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Měňme věci, které nás trápí a trhají, teď, dokud to ještě jde..

26.01.2008 12:19:00 | Traci

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí