Zimní depka...

Zimní depka...

Anotace: To je ta mezi jarní a podzimní depkou...

Za stěnou z masa v tom pustém kraji...
Zmizela krása po níž se ptají...
Poutníci žízniví jdoucí sem věky...
Již nehoří ohně plamenem měkkým...

Zvon, jež je králem věže...
Nezní tím kyvem mocným více...
Zvoník už věčně stát bude vleže...
A rytmus dvojtepu nerdí líce...

V travách letně teplých polí neležím...
Svět nezáří rudě skrze víčka zavřená...
Na jaro nové teď už nevěřím...
Nejvíc proto, že má díla jsou mařená...
Autor Cybermud, 27.01.2008
Přečteno 246x
Tipy 2
Poslední tipující: Helena Buchtová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí