Ještě chvíli

Ještě chvíli

Anotace: Mám vás tu ráda...máte pochopení a jste andílci...ač máme (někteří, nevím), polámaná křídla...chceme si pomoci ...

Ještě si chvíli budeme hřát dlaně.
Ještě ti budu líbat tvoje skráně.
Ještě nám vůně švestek pokoj provoní.
Ač vločky sněhu obléknou tiše stromy,
až zimní vítr jim tenké stonky zlomí,
možná, že naší lásce hrana odzvoní.

Říkáš, miluji Tě a chci Tě,
ale proč vzápětí a hbitě,
přijdeš ke mně a zraníš mě krutě,
já upadám, ač miluji Tě...

Ale to vše se náhle mění,
však je to horrorové dění.
Mé tělo strádá a chřadne,
Tvá dlaň u mě chladne...

Jsem smutná a v nemoci,
Ty víš, jak v bezmoci,
dovolíš si čím dál víc,
líbáš tu moji líc...

Bereš si mé tělo a duši,
říkáš, jak mi to stále sluší,
ale vidíš, jak jsem bledá,
říkám si, Tobě za to běda...

Ale bohužel se to neděje,
Ty jsi pln dobré naděje,
pln síly a zdráv a kveteš,
mě do hrozného úpadku vmeteš.
Autor toužím.jít.dál, 27.01.2008
Přečteno 233x
Tipy 4
Poslední tipující: Erion Fate, Simísek
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Určitě jsem nechtěla otevřít ránu a mrzí mě, že máš asi podobné zkušenosti...

28.01.2008 22:42:00 | toužím.jít.dál

Tohle básní jsi mi hodně připomněla a otevřela více ránu, kterou mám ... stejnou jako ty ...

28.01.2008 20:34:00 | NikitaNikaT.

děkuji...ale víra odešla spát-nic mě nechce hřát...ale děkuji

28.01.2008 16:44:00 | toužím.jít.dál

co říct.. drž se, bude líp určitě

28.01.2008 15:42:00 | Erion Fate

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí