Protilék

Protilék

Anotace: někde tu jsou.....ale kde?

Víš co je život?
Život je láska pro kterou žiješ,
a nikdy pro ni nezahyneš.
Ať jsou časy hodně zlé,
je tu na to protilék.

//protilék je vzácná věc važme si jí............ je jich málo........málo lidiček co podpoří a nemusí být doktoři!//

Jsou to lidi co nás drží od smutku a zlé doby,
lidé co by pro nás noci proplakali!

Tak kde jste?
Autor llucinka886, 28.01.2008
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí