Princi..

Princi..

Anotace: No.. nějaká smutná nálada.. Nic moc, rýmy jak kdyby to psal prvňák.. ale zrovna teď mi to opravdu nevadí.. stejně nepochopí..

Princi pohádkový,
zachránce můj v temné době,
nevyjádřím slovy
svůj obdiv k Tobě..

Princi můj z pohádkové říše,
co dodáváš mi sílu,
naději, radost, - anebo spíše –
- jedním slovem víru..

Princi z Bílého království,
tolik bych Ti toho chtěla říct,
zatímco mě zaplavuje vlna neštěstí..
/Protože vím, že nikdy se nesetkáme /
- co dodat k tomu víc..

Nevíš ani, že tato báseň je pro Tebe,
pro /cizí/ spřízněnou duši,
pro naše světlem pozlacené nebe,
já doufám, že aspoň srdce Tvé snad tuší..

Přála bych si to, ani nevíš, jak moc..
Máme tolik společného.. /ale to Ty nevidíš/
Mé srdce teď marně bojuje o pomoc
a Ty ho neslyšíš..

/Promiň mi tahle slova../
Autor Adie.80, 29.01.2008
Přečteno 312x
Tipy 7
Poslední tipující: Nijura, Demedalex, Danah, Petbab, Simísek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

malý princ.. mám ho taky moc rád

29.01.2008 21:45:00 | Petbab

nádherný.... máš fakt krásný básničky...:-*

29.01.2008 19:01:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí