Na pospas

Na pospas

Anotace: Já nemůžu za to, že tohle je další smutná báseň v seznamu.

Píseň dozněla, smutný tón zhas,
V mlze topí se ztracený svět,
a v duši zůstal jen prázdnoty hlas,
stíny nad životem se plazí, jsou zpět.

Zavřela, zamkla se, zmizela brána,
na dlažbě studené zůstat zas sám,
slunce již nevyjde již nespatřím rána,
však vstupenku do nebe na dosah mám.

Kde je peklo a kde ráj?
Každý žijem vlastní svět...
někdo má voňaví háj,
avšak já jsem pekla květ...
Autor Neriell, 29.01.2008
Přečteno 230x
Tipy 2
Poslední tipující: LisSe
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zavřela, zamkla se, zmizela brána,
na dlažbě studené zůstat zas sám

....líbí*.*

19.02.2008 19:16:00 | LisSe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí