V šedém pekle na Zemi

V šedém pekle na Zemi

Anotace: ten den, kdy hvězdu překryl kříž...

Ukradly mi iluzi,
páni z nebe spadlí,
hrušky ohlodány,
až do morku kosti,
zapálili vlasy,
i s červenou mašlí,
a ti, co ji našli,
zazpívali ,,ámen",
vzali jejich duše,
víc než jednoduše,
a němě, slepě, hluše,
postavili je k bráně,
černá tůň z bílého sněhu,
zahodili všechnu něhu,
vzali lodě ode břehu,
a nechali je smrti,
sebrali jim šatstvo, víru,
zbavili je jejich kníru,
a hodili je do plynu,
v šedém pekle na Zemi...
Autor Muta cum liquida, 30.01.2008
Přečteno 247x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dokázals bys to i líp;) Tvé tančit v impresi bylo úchvatné.

31.01.2008 10:48:00 | Walentine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí