Do světa stínů..

Do světa stínů..

Anotace: smějte se, radujte.. už nemám sílu..

/Víte../

Labutí křídla jsem měla,
naděje mi v očích plála
- náhle však zmizela
a smutně se na mě pousmála

/Při odchodu../

Víru dávno jsem ztratila,
a proto se omlouvám..
Křídla andělů jsem pozbyla
..proto teď odplouvám..

/Do světa stínů../

Já vím, že jste mi pomáhali,
že jste se o to snažili..
Děkuji vám, že jste se tak namáhali,
že jste to tu se mnou přežili..

/Celou tu temnou dobu../

Svět snění mi temnota zbořila
a já bez něj nedokážu žít..
Promiňte – já stejně dávno zemřela
- už nemohla jsem tu být..

/Vy nevíte, jaké to je../

Mé srdce dávno se zastavilo,
bez naděje na záchranu..
Ne, nic ten smutek nepřelstilo,
já věřím už jen ve svou vinu..

/Tak omlouvám se ještě jednou../

Vy to tu zvládnete,
tak smějte se a radujte!
Stejně brzy zapomenete..
Věřte mi – jen to sledujte!

/Jak vytrácejí se z mysli vzpomínky na mě../

Tak loučím se s vámi,
- Sbohem a na dlouhou neshledanou..
Těšilo mě pánové i dámy,
já odplouvám pustinou temnou..

/A nikdy se nevrátím, ale aspoň, že vám ulevím. –To vím../
Autor Adie.80, 30.01.2008
Přečteno 295x
Tipy 8
Poslední tipující: Vlk v rouše, come-past, Simísek, Jiparo, Petbab, toužím.jít.dál, Demedalex
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvěle napsaný!:) ....občas přemejšlim úplně stejně, ale (nevim jak tobě) vždycky mi dojde, že to vlastně není tak úplně pravda...lidi na Tebe jen tak nezapomenou;):)

01.02.2008 22:38:00 | Jesus

neulevíš nikomu... zůstaň

31.01.2008 15:13:00 | Simísek

Neee...neodplouvej, buď tady, prosím... :)

31.01.2008 07:27:00 | toužím.jít.dál

Do desíti ať jsi zase doma na Literu :)

30.01.2008 22:51:00 | Demedalex

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí