Nešťastníci

Nešťastníci

Anotace: ....konec dobrý... všechno dobré...

Byla noc. Temná a krásná.
Obloha byla dokonale jasná.

Na ulici byl klid, nikde ani živé duše,
jen dva nešťastníci tu seděli tiše.

Seděli tu v tichounkém objetí
a přáli si ať to nikdy neskončí.

Trpěli, protože spolu být neměli,
ale odloučení-to věru nechtěli!

Jeden bez druhého nemohli žít,
proto se rozhodli raděj život si vzít.

Vzali si žiletku-jízdenku na druhý svět,
ta co ukončí jejich trápení téměř hned.

Oba dva se řízli hluboko a hrozně moc.
Nechtěli riskovat, že přežijí tuhle noc.

Krev všude tekla. Oni se jen opět objali.
Až život z nich vyprchá-na to čekali.

Když je tu ráno našli lidé, co do práce šli.
Nevěřili svým očím, když je tu viděli.

V objetí a s úsměvem na tváři, oči plné lásky měli.
Jejich srdce už dávno nebilo. Ve vlastní krvi tu seděli.

Jejich duše nejspíš v pekle skončily,
ale byli spolu-aspoň tomu věřili.
Autor Demony, 31.01.2008
Přečteno 296x
Tipy 1
Poslední tipující: maena
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí