Divadlo Nás všech

Divadlo Nás všech

Anotace: (Hodiny)...

Poslední zrnko proklouzlo hrdlem,
dopadlo na špičku těch dalších
hodiny co krok drželi se světem,
po všechen věk v srdcích našich.

(Napětí v reflexích...)

Beze zvuku stály dále
a šokované publikum čekalo konec?
Nebo naň čekáme stále?
Žádná opona, potlesk či zvonec.

(K aplausu nevole...)

Představení skončilo, pláč, smích,
zábava, nuda, neštěstí a žal
Á, otázka v očích tvých?
Kdo se díval a kdo hrál?

(Odměnou je role...)
Autor Neriell, 31.01.2008
Přečteno 275x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, LisSe, duše v plamenech, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

(Napětí v reflexích...)

....líbí se mi....zase=)

19.02.2008 19:14:00 | LisSe

hodně zajímavý...

31.01.2008 22:18:00 | duše v plamenech

...dobrý ...

31.01.2008 21:30:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí