Zjizvená duše

Zjizvená duše

Anotace: .....

Slunce už zapadlo, je čas jít spát,
já však nemůžu, nechci,
myšlenky chtějí se se mnou prát.

Perou se se mnou jak rytíři s meči,
moje tělo svírá se křečí.

Křečí z trápení a žalu,
z času, který tak letí,
ze živote,
z kterého stejně časem zbyde jenom smetí.

Smetí, které vítr rozfouká,
a nezbyde nic,
kdo by mohl chtít po životě víc?

Jo, život je macecha,
kdo si ho ponechá?

Dělá nám na duši šrámy,
a ty jdou po celou dobu s námi.

Se mnou jdou teď slzy,
nikdo se neptá co mě mrzí.
Nikdo nevidí mé jizvy v duši,
které ani nejdou zabít kuší.

Často si říkám, že už mám všeho dost,
na celý život snad i zlost.
Já vím, on mě jenom vede,
za všechno můžu jen já,
ať jsem volná nebo lanem svázaná.

Dotýkám se zase dna,
kde ani nejsou ryby,
a naštěstí snad ani lidi.

Vždyť lidi ubližují jen sami sobě,
uleví se jim až v hrobě...

Tak proč jsem na dně sama?
Protože by se mi i voda jinak smála?
Třeba mě pohltí, třeba z ní vyplavu ven,
ale co na tom záleží, vždyť jsem troska jen...
Autor Aangela, 31.01.2008
Přečteno 353x
Tipy 1
Poslední tipující: toužím.jít.dál
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejsi ani troska, ani duše bez těla, jsi krásná a to nejen očima, co vidí, hlavně srdcem, co cítí. Věř mi, že je jistě hodně lidí, jenž by Tě chtěly poslouchat, jen tomu asi není vhodná chvíle, snad se to změní co nejdříve. Stačilo by se kouknout podat dlaň ...

12.02.2008 16:14:00 | spicer

Nejsi troska a drž se!!!!To Ti přeji...pa...

01.02.2008 03:35:00 | toužím.jít.dál

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí