Umění učit se poznávat

Umění učit se poznávat

Anotace: Jen takovej výplod...

Učíme se poznávat svět,
v dětství hračky
a ve škole abecedu.

Učíme se poznávat svět,
jak malíř svůj obraz
a hudebník noty.

Učíme se poznávat svět,
radosti první lásky
a smutná zákoutí žití.

Učíme se poznávat svět,
zeleň jarní přírody
a touhu letní noci.

Učíme se poznávat svět,
jeho barevnost podzimu
a kabát bílé zimy.

Učíme se poznávat svět
a pak najednou zjistíme,
že vlastně neznáme ani sami sebe…
Autor qpal, 01.02.2008
Přečteno 267x
Tipy 13
Poslední tipující: Vlk v rouše, jedam, Sajurii, Simísek, už ne pernikova princezna, Bíša, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí