Naposled...

Naposled...

Anotace: já se loučit neumím...

Nastalo ticho, však v uších mi zvoní,
já nechci se rozloučit a přijít o ní.
Je ticho a v uších mi zvoní dál,
slzy mám na kraji,
ale neboj, brečet budu potají,
však kdo by při té chvíli neplakal.

Ticho se místností snáší
a v uších mi zvonit nepřestalo.
Jak já loučení nesnáším,
vždyď času bylo hodně, ale pro mě příliš málo.

Ticho bylo a bude i když to jsou jen momenty,
prosté zlomky sekundy.
Poslední slova, co jsou vyřčena,
sálem zní do ztracena.

Jsi usměvavý tvor a naposled ti pusu dám.
Záříš a úsměv máš od ucha k uchu
a i v denním shonu a ruchu
já vždycky tě poznám.
Autor Linda Etschyick, 01.02.2008
Přečteno 288x
Tipy 3
Poslední tipující: Vlk v rouše, Monsignore
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí