Never never more

Never never more

Anotace: ale neskončí to takhle vždycky...?

Rozbitá na milion kousků a půl
Už i žebrák nad ní zlomil hůl
Zbavená snů, které nikdy neměla
Žádá o spásu temného anděla
Plíží se dolů setmnělou ulicí
Touží se stát..čím? Osamělou vlčicí?

Tak ji vem a zabal jako dárek
Myslíš, že z vás bude pěkný párek
Nalháváš si v mysli své chorobné
Že všechno může být jako dřív
Ona je však zmatená nenávistí k tobě
Snad to neznamená, že se brzo ocitneš v hrobě

Cítí svou krev životem znavenou
Snad už tahle etapa bude brzy za tebou
Poslední mučivou bolestí se zalyká
A v záři svící černých zaleskne se žiletka...
Autor Omnia_Mors_Aequat, 01.02.2008
Přečteno 311x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi působivá báseň, má myšlenku a hloubku, dobře se mi četla.

01.02.2008 22:47:00 | NikitaNikaT.

....tak dobře volíš slova, že mě to hodně zaujalo..;):)

01.02.2008 22:34:00 | Jesus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí