Maminko budu s tebou

Maminko budu s tebou

Anotace: Maminko mám tě srtašně šíleně moc rád

světlo tím to začalo
pohled na nebe
sluníčko do očí
svítilo
slza na tváří
a já myslím na den D
není daleko
ale ve mě hluboko
něco život bere mi
cesta daleko
mě čeká
spím na mě jen deka
maminko já umírám
neboj se
i na té trase
budu s tebou
maminko budu s tebou
maminko neboj se
maminko budu s tebou
slibuji ti to
ale teď už musím jít
už cítím tu nit
která mě držela
praskla
Autor Mirusek, 02.02.2008
Přečteno 348x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Daisy.., Úsměv sedmnáctky, takova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mám husí kůži.Doufám,že neodchází,ale přichází na svět.

02.02.2008 09:24:00 | takova

jo no,budi to divnej pocit :?

02.02.2008 09:24:00 | Úsměv sedmnáctky

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí