Soud velkých smutných očí

Soud velkých smutných očí

Anotace: .

Ztemnělé noční tajemství,
hnus a pach dětských šílenství.
A slzy, slzy, slzy
...a krev
a tolik cizí
strašná tvář.

...Tak prudce zavři oči...

Ztemnělé noční tajemství,
hnus a pach dětských šílenství.
Bolavé slovo "doma"
...a křik
a povědomá
zvláštní tvář.

...Tak dolij si další rum...

Ztemnělé noční tajemství,
hnus a pach dětských šílenství.
a předem mrtvá "dáma"
...a pot
A tolik známá
krásná tvář.

...Tak stiskni chladnou spoušť...

Jak si to mohl udělat, tati?
Autor brko, 03.02.2008
Přečteno 345x
Tipy 15
Poslední tipující: pejrak, Sparhawk, 0-0, Simísek, Martanka, její alter ego, just me, BlackTangerine, Psavec, Veru
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dokonale napsána

03.02.2008 21:55:00 | 0-0

Mám husí kůži,konečně něco co má duši a prožitek.Zdraví Aluša

03.02.2008 16:39:00 | aluša

hmmm... nevím co říct...
...
prostě mě oslovila

03.02.2008 13:29:00 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí