Cesta

Cesta

Anotace: Nevím, co k tomu říct...

Květina uvadá pod Tvým pohledem
Noc i temnota je Tvým nohsledem
Jak krásný pohled na hvězdnou oblohu
Už nikam nespěcháš ani do hrobu

Touláš se sama krajinou
Toneš při procházkách touhle pustinou
Nikdo tu není, jen Ty
Co šeptají Tvé hebké rty

To nikdy se nikdo nedoví
Nikdo Tě totiž neslyší, kvítku medový
Zůstalas‘ sama beze jména
Kde byla Tvá rodina
Když potřebovala jsi pohlazení

Nevíš, květinko křehká, a přesto jdeš
Procházíš touhle pustinou, jenž nezná déšť
Snad jednou dorazíš, kam tě nohy vedou
Snad jiní lidé opět Tě nepodvedou

Ty jednou dojdeš na konec té cesty
Pak zapomenuty budou Tvé resty
Avšak do té doby smíš jen kráčet
Vinu a samotu za sebou vláčet
Autor Santinan Black, 03.02.2008
Přečteno 311x
Tipy 8
Poslední tipující: Azazen, Rikitan, excited, NikitaNikaT., Bíša, toužím.jít.dál
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké.Bude líp :).

13.02.2008 07:51:00 | Azazen

stačí si přivonět...

05.02.2008 18:19:00 | excited

Úchvatné dílko, skutečně, od srdce, tak upřímne, s nádechem smutku a jistého bolu. Některé obraty stojí fakt za to.

05.02.2008 17:14:00 | NikitaNikaT.

Květina nevadne,
ona stále voní,
Všechno je bezvadné
i cesta trním.

03.02.2008 20:43:00 | C.alwen

drž se!!!!!pěkné veršíky...

03.02.2008 17:34:00 | toužím.jít.dál

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí