Virtuální svět

Virtuální svět

Anotace: Nejistě smutná, dětská.

Slzavé údolí... 
Prý už to nebolí...
Kdo tohle říkal,
asi to nikdy nepoznal...
Tak co?
Bolí to moc?
Realita nepříjemná,
zase tě dostihla...
Tady máš otěže...
Sedni a ujedeš...
Není tu kůň,
těma otěžema drž se snů... 
Virtuální svět?
A vrátíš se?
Jestli ti zamávám víš,
se nevrátíš...

Autor genca, 05.02.2008
Přečteno 342x
Tipy 3
Poslední tipující: před zkroucením
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

asi to není úplné veledílo, ale pocitově to teď zahrálo na tu správnou strunu.

05.02.2008 18:28:00 | před zkroucením

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí