Proč

Proč

Anotace: Na tolik otázek jedna odpověď.

Proč svět se ztrácí,
proč současnost netrvá,
proč všední den se vrací,
život jistot upadá?

Proč mě úsvit bolí,
proč cesty pořád horší jsou,
proč pocit že to zkolí,
když hlava nechce ale nohy jdou?

Proč další kytka zvadla
když měla spoustu vody
proč horší slova padla
když není třeba zloby

Proč ty věci tíží
proč nežít ve své světe
proč se víčka klíži
když toužíš po námětě

Proč zkazíš co dá se,
pročs zničils co jsi měl?
Teď buduješ to draze
časem hodným vekých děl.

Proč více viny,
když nevratíš to.
Proč teďka měnit plíny
když cejtíš, že je pozdě.

Protožes to zase...
Autor Neriell, 05.02.2008
Přečteno 296x
Tipy 3
Poslední tipující: LisSe, toužím.jít.dál
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

už nevím co psát...prostě se mi opět líbí=)

19.02.2008 19:13:00 | LisSe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí