Nespavec

Nespavec

Anotace: nespavcova deprese

Nespavec nemůže spát
místo spánku bdí
o ničem nenechá si zdát
ostatní už dávno spí.

Dívá se skrz záclony
do temné noční ulice
zahalené do černé tmy
plápolají čtyři svíce.

Přemítá sám v sobě
hledá pod nánosy prachu
v této noční době
příčiny svého strachu.

Strach o kterém neví
ale přesto ho sžírá
navenek normální se jeví
ale uvnitř ho to svírá.

Na svou dávnou lásku
v myšlenkách svých vzpomíná
strhnul růžovou pásku
co oči jeho ovívá.

Zbytečný stojí tu dál
tolik chtěl by se smát
severní vítr tu noc vál
a on nemohl spát.
Autor mňousek, 05.02.2008
Přečteno 260x
Tipy 6
Poslední tipující: 0-0, amores peros, Simísek, toužím.jít.dál, Johny Styx
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky jsem nespavec=)) a doplácím na to po všech -fyzických- stránkách...

06.02.2008 19:25:00 | Simísek

Také vím co je to nespat...pěkné verše!

06.02.2008 01:03:00 | toužím.jít.dál

Znam nespavost az moc dobre, pekne napsano.

05.02.2008 23:54:00 | Johny Styx

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí