Mrtvý milenec

Mrtvý milenec

Anotace: tato báseň je za mé 2 kamarády...nezapomenem!Pište vzkazy

Z oblak padaj vločky sněhu

blesk a hrom protly oblohu

chtěl jsem ti dát lásku, něhu

ale teď již nemohu.

jako slza z oka padá

jako srdce v těle bije

měj mě aspoň trochu ráda

to tě přece nezabije

láska se však roplynula

já už nikdy nevrátím se

ani že jsi zapoměla

za to nikdy nepomstím se

Smrt je mým domovem

dřevěný dům trochu těsný

neplač mi teď nad hrobem

citový výlevy jsou prostě děsný

Teď už nikdy nespatřím tě

už jsem v rakvi zavřený

tu zahrybali skrytě

a zasypaly kameny
Autor rickei, 06.02.2008
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí