Dědeček

Dědeček

Anotace: ...

Jedna ruka bolí
mozoly a práce
jak rád chodívá
třísky a varhanní preludia.

Není to sen, je to tak

Hodiny odbíjejí dvanáct
a šest
a půlnoc už odbila a je ticho
polární chlad se rozlézá
a zažene ho teplo z kamen

Hodiny se zastavily.

Růže se rozvila
nemalá práce
tolik not a všechny tě chtějí
švestky, no jo.

Chvála na výsostech Bohu.

A na zemi
a na zemi
chvála chvála lidem dobré vůle le...
chválíme tě.

Pláč a sníh.
Autor Uldor, 06.02.2008
Přečteno 325x
Tipy 2
Poslední tipující: Bjanka, Simísek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...bojím se toho okamžiku, až jednou..

06.02.2008 19:48:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí