ČERNÁ KRÁLOVNINA TVÁŘ

ČERNÁ KRÁLOVNINA TVÁŘ

Anotace: není co dodat...

Zvedám srdcovou královnu...
Ale tu černou...
Změnila tvář i barvu...
Proč?
Bude to mou vinou?

Mračí se na mě ta tvář
královnina...
Mračí a já doufám
v nejhorší...
Oči její mi říkaj´ Konec...
Konec všedních dnů
nadějných snů
a nocí...

Dokonáno jest...
Hrkne mi slova do uší
a já věřím
že nic
nic
nic z toho
netuší...

Ta černá královnina tvář...
Autor Suzan, 07.02.2008
Přečteno 281x
Tipy 4
Poslední tipující: kejtyyy, el viento, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí