Né každý den slunce svítí

Né každý den slunce svítí

Anotace: Když člověk nenachází pochopení, cítí se sám a opuštěn.

Tváří v tvář zoufalství
Vzdorovat šílenství
Opuštěn a sám
Každý den pobodán
Pochybností, hloupostí
Už nemám důvod k radosti
Krvácím, krvácím z duše
Hledám někoho, kdo by mi zavázal rány
Zatím však jen bloudím davem nožů
Autor bratr neohrozeny, 08.02.2008
Přečteno 343x
Tipy 5
Poslední tipující: pejrak, obyčejná, pulita alma, just me
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí