Hodiny času?!

Hodiny času?!

Anotace: Mám zvláštní pocit. Jakoby někdy všechno odcházelo a já se toho bojím - nechci to pustit pryč, ale zároveň?!

Někdy mám pocit, že ve mě už nic není.
Jakoby city umíraly v zapomění.
To přece nejde vyvrátit.
Už kolikrát jsem ti chtěla říct,
že miluju tě a nechávám se tebou uchvátit,
ale někdy se před tím vším snažím schovat.

Co člověk cítí, když srdce vyhasíná?!
Co když to dělá nějaká podivná síla?!
Jenže když v paměti pátrám,
tak vidím tvé úsměvy, pohledy,
slyším tvůj hlas
a jsem v tom po uši zas a zas.
Zvláštní, říkáš si?
Možná, hodiny času působí na zatím nenaplněnou lásku,
však já se nesnažila o žádnou sázku.
Vždyť jsem se jen zamilovala,
ale stále na mrtvém bodě stojím
a nechtěj vědět jak moc se bojím.
/Nenech mě v tom, prosím!/
Autor Holka z davu, 10.02.2008
Přečteno 291x
Tipy 5
Poslední tipující: Demedalex, Norlein, Danah, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je hezučké.... Ano tak se taky cítím...Sakra ta zatracená láska

22.02.2008 22:22:00 | FETKA

Pěkně napsané.

A rada: Nejlíp kámen rozbiješ, když do něj bez okolků uhodíš. Ustaraný pohled ani slzy ho nerozpraskají! ;)

17.02.2008 22:09:00 | Demedalex

Co člověk cítí, když srdce vyhasíná?!
Co když to dělá nějaká podivná síla?!

Tohle mě moc uchvátilo.. jinak je překrásná jako vždycky

10.02.2008 19:01:00 | Mispul

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí