Anděl s useklými křídly

Anděl s useklými křídly

Anotace: Osamocen sám, bloudí...najít trocha lásky, trocha krásy.

Pod oblouhou modrou,
sluncem zářivým...
bloudím osamocen, sám...
jak jen svět je zkaženým.

Anděl s useklými křidly...
v očích slzy má, když kolem se kouká.
Anděl s useklými křídly...
od místa k místu, razí si svou cestu.

Na konec světa za nepoznaným dojde.
Bez výčitek a svědomí, hledí vpřed.
I kdyby tam nakonec nic nebylo, co na tom sejde...
Tak stůj, zastav se a na něj hleď.
Autor oliver, 10.02.2008
Přečteno 394x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, susana načeva, Simísek
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi první sloka, zbytek už ne...

01.03.2008 23:49:00 | colorka

dívám se, dívám...

11.02.2008 11:28:00 | Simísek

hleď, vždyť naděje umírá poslední...

10.02.2008 22:44:00 | C.alwen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí