Sám bez přítele

Sám bez přítele

Anotace: přítel je někdo kdo vaší duši pomáhá žít!

Když tvou tvář už jen slané slzy hladí,
když chut´k životu tě zcela zradí.
Pak už nemáš sílu vztát a jít
a hledat pro svou duši klid.
Tvůj duch bloudí v zatracení
a oči trpké slzy roní.
Jen přítel by tvůj smutek chytal
a každou tu slzu by s bolestí vítal.
Pochytal by je a uschoval,
na horší časy, aby si už nemusel plakat dál.
Přítele si však nepoznal,
tvoje slzy tiše kanou dál...
Autor Tyssi, 11.02.2008
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí