Dala bych Ti......

Dala bych Ti......

Anotace: co vse jsem Ti chtela dát........

Dala bych Ti svou duši,
jen abys mne miloval,
dala bych Ti své oči,
jen abys mi svůj pohled daroval.

Dala bych Ti svá ústa
jen abys je políbil,
dala bych Ti svůj hrudník
jen aby ses jím nasytil.

Dala bych Ti celé tělo,
jen abych se ti líbila,
dala bych ti celé nebe,
jen abych tvé ruce jednou hladit směla.

Dala bych Ti celý svět,
jen aby jsi mi líbal vlasy,
dala bych Ti vesmír,
jen abys ve mě našel alespoň kus krásy!
Autor Markéta007, 11.02.2008
Přečteno 566x
Tipy 7
Poslední tipující: Isquieasuus, Jeskynka, toužím.jít.dál, Simísek, Veru
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dej to vše někomu, kdo bude stát za to a při Tobě...posílám pohlazení!

19.02.2008 05:17:00 | toužím.jít.dál

...stydlín...souhlas...=((

11.02.2008 19:36:00 | Simísek

Jenže...nejhorší je, že samou láskou bychom se rozdali...a nakonec zjistíme, že ten dotyčný...za to vůbec nestál...a nám nezbylo zhola nic.

11.02.2008 18:09:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí