Narození, cesta, smrt

Narození, cesta, smrt

Anotace: Kdoví. Berme to tak jak to je. Nebo spíš tak jak to jde?

Bledost starých, zašlých dnů,
Bílý popel našich snů.
Dalším krokem křížíš val
za ním jenom strast a žal.

Však hlavu vzhůru, zatnout pěsti.
Někdo trním cestu klestí.
Všichni nemají ji z růží...

Snad aspoň jedno ducha vzmuží,
že nejsi v tomto světě sám,
i když slyšíš jenom výsměch vran.
Autor Neriell, 11.02.2008
Přečteno 263x
Tipy 3
Poslední tipující: LisSe, Simísek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hodně se mi líbí..

19.02.2008 19:12:00 | LisSe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí