s každým krokem dál...

s každým krokem dál...

Anotace: . . .

Když někoho miluješ,
tak šíleně,
že vlastně nevíš
proč a jak,

je každé další loučení,
jako když po obloze letí pták,
kterého nelze zastavit...

Jak já bych chtěla křídla mít...
Autor ztracená, 11.02.2008
Přečteno 268x
Tipy 3
Poslední tipující: Namine, Simísek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí