...

...

Anotace: a já vím, že ne..

Lidé se mění,
proběhlo jí hlavou,
city srdce plení
když v hořké bažině plavou..
Zablácená na své cestě
unavená a nezvykle bledá
kráčím tu osaměle a teskně
a ledová dýka mne bodá..
Dusím se a prosím vás,
pomozte mi..
Já ti věřila, ale jsi jen lhář
mé sny leží udusané na zemi..
Mé srdce zemřelo; už není
a z mých očí se trousí záplavy
nevysychajích slz mrtvého snění..
Padlí andělé vzdali se nápravy
mého srdce, které už nikdo neslepí.
Jen ty bys mohl, ale nevidíš..
Snad nechceš, je to mé prokletí,
tak sbohem, snad pak pochopíš..
Autor Adie.80, 11.02.2008
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

má dnešní báseň.. je z mlčení

12.02.2008 17:27:00 | Petbab

četl jsem.. chci.. radši mlčím

12.02.2008 07:51:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí