Pomalu umíráš...

Pomalu umíráš...

Anotace: ...černá a depresivní...

Umíráš pomalu,
umíráš každou noc,
umíráš den co den,
pomalu...umíráš...

Ztrácíš své tělo,
ztrácíš svůj stín,
jediné, co zůstává,
je duše a splín...

V temnotě bloudíš dál,
jsi sám se svým svědomím,
místo tmy hledáš jasnou zář...
kdy shoří svíčka poslední...?

Brzičko, brzy...
...a přijde den "D",
otevřeš bránu, vylétneš ven...
Černý je ráj, kde budeš si hrát,
kde posléze pochopíš,
že lásku...
...nelze jen brát...
Autor Aniba, 28.06.2005
Přečteno 557x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Pravda je někdy černá, jako noc. I ta myšlenka natažené dlaně, co jenom bere. Ale je to tak. Tak to prostě chodí. Je krásná a skutečná zároveň..

08.09.2005 17:38:00 | Cry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí