Odpouštím..

Odpouštím..

Anotace: nebo ne?

Z bažiny snů,
kde vládne slizký plaz,
z mnoha těch dnů,
kdy musela jsem tě vidět zas
Topím se ve lžích,
upadám v zapomnění
v temných růžích
kytice zpochybnění..
Propadám zoufalství
míšenému smutkem
a s jemným příkrovem rebelství
protestuju na pódiu s jedem..
To abyste věděli,
že mám i na víc
aby jste se pak divili
a slza zbrázdila váš líc..
Slza za mne, kterou nenávidíte..
Tak sbohem, mí nepřátelé
nevím, za co mne tak nesnášíte,
ale nebojte, zůstane to nevyřčené..
Odpouštím vám..
Autor Adie.80, 12.02.2008
Přečteno 272x
Tipy 6
Poslední tipující: toužím.jít.dál, jedam, Petbab, Simísek
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sbohem nee...buď tu s námi, posílám pohlazení

19.02.2008 11:37:00 | toužím.jít.dál

zůstane nevyřčené.. proč.. protože.. ne.. sbohem ne

12.02.2008 17:17:00 | Petbab

...píšeš moc hezky...jenom se těším, až v těch básních bude více..."krásy"-štěstí...

12.02.2008 13:39:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí