Život, ty, láska, smrt

Život, ty, láska, smrt

Anotace: básně skoro nepíši, zajímal by mě názor čtenářů

Ranní šedí, vše v rozkladu se zdá
Večerní temnotou, úzkost usedá
V mlze bolesti dnes zakalil se svět
V pekle vlastní lítosti, uvadá tvůj květ

Hle bolest, jak všední se dnes zdá
Hle krutost, v tvých očích se rozrůstá

Uvadlý květ, který nevykvet
Anděl, který nepozná let
Šíp, jenž zlomil luk
Hudba, která neměla zvuk
Světlo udušené v tmách
Nikdy nepřekročený práh
Sen bez spánku
Bouře ve vánku

Nedokážu ani chvíli
Nadechnout se nadějí
Nedokážu ani věčnost
Vydechovat v osamění.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 12.02.2008
Přečteno 331x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, padající do neznáma, toužím.jít.dál, Martanka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ač velmi smutná, přec moc hezky napsaná, líbí...*:)

28.04.2011 17:27:00 | PIPSQUEAK

Zdařené veršíky...básničky říkáš, že nepíšeš, ale máš "na to" psát...

19.02.2008 11:56:00 | toužím.jít.dál

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí