Růže a hvězda..

Růže a hvězda..

Anotace: říká se, že padající hvězdy plní přání.. ale co my víme.. nic.. //ani nevím, jak mě to napadlo..

Asi jsem padla,
zaznělo v mysli
uvadlé růže..
Z nebe jsem spadla
a jsou nesmysly,
že hvězda přání plnit může..
Zamilovaný pár
dívajíc se na hvězdné nebe
to neví../říct jim to nemohu/
Chlapec předal dívce svůj dar:
růži, co chladně ji zebe,
pozurujíce přitom oblohu..
A tak tam sedí pod starým dubem
dívka s růží si hraje
sledují nebe a tiše si šeptají,
o tom, jak noc snoubí se se dnem..
Vidí hvězdu, co jim dopřeje
věčnou lásku a ptáci je oddají..
/Ach, ti jsou tak bláhoví!/
Však nechme je si užívat
ve vzájemném objetí
v samotném chrámu Lásky..
Jen já vím, co dál budou si prožívat,
že láska jejich uletí
na perutích žalu a přetvářky..
Tak zatím sbohem,
já přání neplním..
Autor Adie.80, 13.02.2008
Přečteno 237x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Simísek, trxl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí