Má láska

Má láska

Anotace: Jedna báseň o jednom bláznovi

Nikdy žádné omezení, nikde žádná pravidla
Má láska je věrná silná a také je vášnivá

Na tento svět se nehodí, je až příliš srdečná
Každý jí hned pohodí, protože je všetečná

Kdo by mohl tolik lásky chtít?
Věřil jsem, že ty o takové lásce musíš snít, že ji budeš ctít.
I přesto, že každý pohrdá tím, čeho nejvíc má.
Věřil jsem, že ty jsi jiná, pro mou lásku ta vhodná.

Když ne ty, tak na tomhle světě pro mou lásku místo není…
Nyní nemám naději víru ani snění!
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 13.02.2008
Přečteno 309x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, dream in emptiness, Martanka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí