Volným pádem..

Volným pádem..

Anotace: padám.. a nikde nikdo.. nebo ano?.. třeba jen nechci otevřít oči..

Růže propletená
v rezavém kříži
naděje ztracená
s žalem se zkříží..
A já padám dolů
volným pádem
a vlnou bolu
přitahována na zem.
Není čeho se chytit
pomoc mi zmizela..
Proč žít? Dál se pachtit
s něčím, co nikdy jsem
nechtěla?
Stejně nemá to cenu
jako i celá má existence
Samotná tiše jí podlehnu,
unášena vlnou tance,
co kolem mne se objevil
a v mysli mi zní melodie,
kterou ze světa mne sprovodil..
A růže ledová.. Pomalu taje..
Autor Adie.80, 13.02.2008
Přečteno 309x
Tipy 7
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, toužím.jít.dál, Petbab, Vladimír P.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné...posílám lásku

19.02.2008 12:23:00 | toužím.jít.dál

malý princ se ptá.. kdo mě veme za ručku?

14.02.2008 08:33:00 | Petbab

Skvělá!

14.02.2008 02:02:00 | Vladimír P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí