Zkouška?

Zkouška?

Anotace: ...

Proč se mi to všechno kazí?
Opustím Vás moji drazí.
Zkouším to poprvé....
Proč mě nikdo nemá rád?
Už se toho nemusím bát.
Zkouším to podruhé....
Jedna nebo dvě zrady?
Pomoc nevím si rady.
Zkouším to potřetí....
Jizvy se dají zakrýt
ale tělo se nedá ukrýt.
Už to nezkouším....
Povedlo se...
Autor JOLINAR4, 14.02.2008
Přečteno 229x
Tipy 5
Poslední tipující: WAYWARD, toužím.jít.dál, angel_s.r.o, Bíša, emi-lee
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...tip za "povedlo se"

11.08.2008 17:50:00 | WAYWARD

Neber si život...buď zde s námi...

19.02.2008 12:30:00 | toužím.jít.dál

Nezkoušej, život za to stojí, všechny rány zhojí...

14.02.2008 17:29:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí