Věčnost

Věčnost

Anotace: Vydržel bych to věčně, milovat tě

Věčnost s ní chtěl žít
Celý život jí dal
Teď sám musí být
Od ní musí dál!

Každý den se trápí jen
Každou noc vidí mrtvý sen
Naivní byl, když na lásku v tom světě uvěřil.

Nyní může dýchat dál, na věčnost nikým nepoznán jen on sám!
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 14.02.2008
Přečteno 315x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, dream in emptiness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí