Kaluž

Kaluž

Anotace: Nikdy nezapomenu...

Nenávist
Zloba
Krutost...
i strach
zmítají mnou
v mých temných
temějších i nejtemnějších obavách.
Ticho...pak hlas
ticho...pak křik
ticho...pak pláč
a pak?...
poslední vzlyk.

Vzpomínky prach
Úsměvy v tmách...
Zapomění?
Zbyla jen slaná kaluž po slzách.

Hluboká, temná,
tichá a chladná.
Vlnka za vlnkou...
Slza za slzou...
Ticho za tichem...
A já?...
se strachem.

Vzpomínky prach...
Úsměvy?...
v tmách...
Autor Naray, 14.02.2008
Přečteno 271x
Tipy 5
Poslední tipující: Tafird, Psavec, labuť, angel_s.r.o
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutně hezký.. :-)

14.02.2008 22:05:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí