PSEUDONYM:

PSEUDONYM:

Anotace: řekla bych že tohle jsem asi uplně celá já....

PSEUDONYM:

Svítíš v nebi místo hvězd.
Jak být tobě blíž?
To mi napověz.

Schovávám se za pseudonym,
Jménem Nightgirl.
Je to moje temné já.
Spjata s ní jsem-já sama v sobě zatracená.

Kráčí se mnou potokem slzami zkrápěným.
Kuli tobě ,litry té slané vody vyplakaným.

Chci být můrou,
Ty totiž nikdo nemá rád!
Tak ani ona ,nemůže ,pak milovat (nebo zklamat).
Po celý čas lítá nocí.
SMRTIHLAV.
Ve své temnotě ,bez pomoci.

Jen sama ruku v ruce kráčí se smutkem.
Se svým známým pseudonymem.
Autor Yukki, 15.02.2008
Přečteno 227x
Tipy 3
Poslední tipující: Eiffel, Známá - Neznámá, Azazen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neboj se i v temnotě si někdo najde stmrtihlava do kterého se zamiluje a nebude bez něj moct žít.

19.02.2008 07:44:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí