Směšný bojovník

Směšný bojovník

Anotace: Výsměch jednomu maňasovi

A tak se snahy jal
Aby se světem bojoval

V samotě když stál
Naději svou hledal

V lásku důvěru dal
Pochopení vyhledal

Ve chvíli kdy uvěřil
Že jeho sen se naplnil

Nejhorší obava se pravdou stala
Láska v nenávist se obrátila

Naděje na kusy se rozplynula
Životy dva pohřbila

Co zbylo nyní? Nikdo tu není.
Žádné snění, ani zapomnění!
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 16.02.2008
Přečteno 278x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, just me
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí