Poslední milenka

Poslední milenka

Anotace: ...

V bělostné posteli ležíte dva,
ty zrazen láskou a milenka tvá,
žádoucně oči upíráš na ní,
bereš ji lačně do teplých dlaní.

Když její hladké svúdné tělo,
spočine na tvé kůži,
již zalykat by se chtělo,
slaností rudých růží.

Milenka je to tvá poslední - věčná,
cit od ní nečekej, chladná to slečna.
Odměnou za tvého srdce žár,
bude ti jen temný chlad a zmar.

V bělostné posteli rudě tvé srdce vzlyká,
ležíte spolu, Ty a tvá milenka - dýka.
Autor Melfëa, 29.06.2005
Přečteno 790x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

konec perlička...celá báseň pěkně napsaná,dobrá forma,dobrej nápad,který tě napad:-)100

25.02.2006 10:26:00 | airelle

tahle basen je dobre napsana, vazne moc, ten konec je zajimavy, prekvapivy a pekny.

27.10.2005 14:50:00 | Malá shnilá emotivní příšera

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí