Andělé

Andělé

Anotace: Příběh o andělích...

Andělé vznášejí se nebem, jsou smutní
Koukají na nás ze shora, nejsou šťastní
Sledují jak žijeme, jsou udiveni
Mění názor za nikým už nestojí
Jejich bílá křídla jsou černá díky nám
Bude to kvůli našim činům, jen hádám
Všechno se mění, světlo začíná mizet
Andělé nás opustili, tohle je náš trest
Nikdo z nás neunikne potrestání
Blíží se temná paní, nikdo nás už nebrání
Teď se objevuje něco, co jsme neměli
Obklopuje nás strach, utéct bychom chtěli
Jenže máme nohy připoutány řetězy
Dochází nám, že nebudeme vítězi
Zahnali jsme naše blízké chráněnce
Strach vítězí, tohle je začátek konce
Autor Alex3700, 16.02.2008
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí