Smrt kvůli tobě

Smrt kvůli tobě

Anotace: ---> tato basen je napsana z nudy,ale chtěla bych znát váš názor na ni ať je jaký koli

Beze mě ti bude lip,
Žiletku teď držím v ruce,
A skládám svůj věčný slib
Slyším teď jen tlukot srdce

Při pomyšlením na tebe
Slaný proud již teče mi z očí
Srdce mě teď jen zebe
Svět se s námi dávno netočí

Červený proud již padá k zemi
Vzpomínám na náš polibek
Ty už mi nemačkáš na sukni lemy
Zbývá mi tady jen pár chvilek

Srdce už mi nestačí
Padám ke dnu
Svět se semnou protočí

Ležím,vzpomínám a sním
Už po tobě neprahnu
Ležím smutně a bdím
Žiletku znovu popadnu

Mám černo před očima
Pomalu umírám
Byl si tak pěknej klučina
Do stropu už jen zírám

Pomalu odcházím
Loučím se ze všema
Jdu zpátky odkud pocházím
Umrá nevinná žena

Chtěla lásku
Měla ji
Má otázku
Ale volají

V ruce zmačkaný papír drží
Kde najdou to co chtějí
Mnoho odpovědí
Ale život jí to nevrátí

Měla ho ráda
On ji
Už trápit se nechtěla
Konec s ní….
Autor Kaszenka, 18.02.2008
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Psát z nudy je...Nevím, no. Čti, čti, čti, piluj, piluj, piluj. Jinak i výsledek bude nudný.
Být tebou, zvolila bych pro začátek jiné téma. Těžko se zpracovává něco, co člověk nezažil a tím spíš, když je začátečník.

05.03.2008 22:19:00 | Princezna.Smutněnka

Piš raději něco veselejšího,na to smutné máš ještě čas.

18.02.2008 15:59:00 | Květka Š.

bez urážky... tak to teda vidno, že "napsaná z nudy"

18.02.2008 15:25:00 | Achares

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí